Actualitat

Tinder o l’èxit del màrqueting de referència

29 / 07 / 2021 | Marco+Ibor

Si sabessis que qui t’agrada també està interessat en tu, faries “el primer pas” amb més seguretat? Aquesta és la pregunta que es van fer Sean Rad i Justin Mateen, els creadors de l’App Tinder.

Però aquest post no és sobre amor, si no sobre l’estratègia de màrqueting que van seguir per superar els 50 milions d’usuaris.

Van començar convidant a les seves amistats per tenir un nombre mínim d’usuaris i dues de les seves amistats van fer “match”. Així doncs, ja tenien testimonis reals per demostrar que Tinder funcionava.

Un moviment simple però efectiu

Però l’estratègia real va arribar després. Van localitzar el seu públic objectiu: els universitaris. Persones joves que en un context nou necessitaven conèixer a gent.

Per aquest motiu els creadors de Tinder van fer el següent: Buscaven el més popular de la universitat, aquest es descarregava Tinder i parlava de l’App a tots els seus coneguts. Gràcies al boca a boca, la resta d’estudiants es descarregaven l’App.

D’aquesta manera Tinder és una empresa que ha superat els 50 milions d’usuaris a tot el món sense grans inversions en publicitat. Un clar exemple de l’èxit del màrqueting de referència.

Extra! Extra!

Comencem?

No perdis més el temps. Has trobat l'agència de confiança. Som experts en donar la visibilitat online que necessita la teva marca.

A Marco+Ibor no tenim por dels reptes, treballem per clients de segments molt diferents.

Comencem? Posa't en contacte amb el nostre equip, et volem conèixer!