Dissenyem i desenvolupem llocs Webs elegants i funcionals.

Millorem la teva comunicació online i professionalitzem les teves xarxes socials amb un equip expert en gestió.

Per què triar-nos per a la creació de la teva pàgina web?

augment de la visibilitat

Disseny Personalitzat:

Cada lloc és únic i s’adapta a la teva marca.

Funcionalitat Avançada:

Incorporem les característiques que necessites.

Interaccio efectiva

Optimització SEO:

Per a millorar la teva visibilitat en motors de cerca.

analisi de dades

Experiència d'Usuari:

Creem llocs intuïtius, interactius i atractius.

Com creem el teu lloc web:

augment de la visibilitat

Consultoria Inicial:

Comprenem els teus objectius i necessitats.

Proves i Optimització:

Garantim que tot funcioni perfectament.

Interaccio efectiva

Disseny i Desenvolupament:

Creem una estructura i un disseny únics per a cada projecte.

analisi de dades

Lliurament i Capacitació:

El teu lloc està llest per al seu llançament.

Donem respostes a les teves preguntes freqüents

3
5

Quant temps triguem a fer una pàgina web?

En la nostra agència de creació de pàgines web, comprenem la importància d'un temps de lliurament eficient. El nostre compromís és proporcionar-te una pàgina web d'alta qualitat en un termini de 2 a 4 setmanes, encara que aquest període pot variar segons les dimensions i la complexitat del projecte.

Per a projectes més petits o llocs web presencials i/o de baix contingut, generalment podem completar la creació en l'extrem inferior d'aquest rang de temps. No obstant això, projectes més grans que requereixin característiques personalitzades, integracions complexes o una major quantitat de contingut poden estendre's cap a la marca de les 4 setmanes.

El nostre procés de desenvolupament web està dissenyat per a garantir que el teu lloc es construeixi de manera precisa i que compleixi amb les teves expectatives. Inclou etapes de consulta inicial, disseny personalitzat, desenvolupament, proves exhaustives i optimització SEO. Ens esforcem per mantenir una comunicació oberta i constant amb tu durant tot el procés, la qual cosa ens permet abordar qualsevol canvi o sol·licitud especial de manera oportuna.

El nostre objectiu és lliurar no sols un lloc web funcional sinó una eina efectiva per a aconseguir els teus objectius en línia. Treballem diligentment per a mantenir-nos dins del termini establert i garantir que la teva pàgina web estigui llesta per a ser llançada i atreure a la teva audiència en el menor temps possible.

3
5

Puc mantenir i actualitzar el meu lloc pel meu compte?

Quan hem de crear una pàgina web per a la teva empresa, entenem de la importància que tinguis el control sobre el teu lloc web. Per això, treballem principalment amb WordPress, una plataforma de gestió de contingut altament versàtil i amigable amb l'usuari. Això significa que pots mantenir i actualitzar el teu lloc per tu mateix, et proporcionem un usuari per a accedir i administrar la teva pàgina web de manera senzilla.

L'avantatge de WordPress és que no necessites ser un expert en desenvolupament web per a realitzar actualitzacions de contingut, canviar imatges, afegir noves pàgines o fins i tot gestionar blogs. És una plataforma intuïtiva que et permet mantenir el teu lloc actualitzat i rellevant per a la teva audiència.

A més, dins dels nostres plans de manteniment web, tens a la teva disposició un expert per a dur a terme modificacions i actualitzacions per tu. Això et brinda la tranquil·litat de saber que, si alguna vegada necessites canvis en el teu lloc, sempre comptaràs amb el suport d'un professional experimentat.

En resum, sí, pots mantenir i actualitzar el teu lloc web pel teu compte, no obstant això, som aquí per a ajudar-te amb un equip d'experts en desenvolupament web llestos per a complir amb les teves necessitats específiques. La teva satisfacció i la funcionalitat del teu lloc web són la nostra prioritat.

3
5

Ofereixen serveis d'allotjament web i registre de dominis?

Com ha experts digitals, comprenem que la gestió de dominis i allotjament és essencial per a tenir una presència en línia efectiva. Per això, oferim una gamma completa de serveis que cobreixen tant el registre i renovació de dominis com a opcions d'allotjament de primera qualitat.

Per a aquells que busquen assegurar la seva presència en línia, proporcionem un servei integral de registre, traspàs i renovació de dominis. Això inclou l'assistència en la selecció de noms de domini apropiats i la gestió de tot el procés per a garantir que el teu lloc web tingui una direcció en línia que reflecteixi la teva marca i sigui fàcil de recordar.

A més, oferim opcions d'allotjament web que s'adapten a les necessitats específiques de la teva empresa. Els nostres plans d'allotjament estan dissenyats per a brindar el rendiment més alt, la seguretat més sòlida i la tecnologia més nova del mercat. Utilitzem servidors potents i de confiança que garanteixen que el teu lloc web estigui disponible per a la teva audiència en tot moment.

Ja sigui que estiguis creant un nou lloc web o buscant millorar la teva presència en línia existent, la nostra gamma de serveis de domini i allotjament et proporciona les eines necessàries per a assegurar un funcionament eficient i sense problemes del teu lloc. Et brindem el suport que necessites perquè puguis centrar-te en el que realment importa: fer créixer el teu negoci en línia.

3
5

La web s'adaptarà a tots els dispositius?

Es imprescindible que el teu lloc web sigui accessible i funcional en tots els dispositius. Per tant, podem garantir que totes les webs que creguem s'adaptaran perfectament a dispositius mòbils, tauletes i computadores d'escriptori. En realitat, el nostre enfocament de desenvolupament web es basa en el concepte "mobile first".

El concepte "mobile first" significa que dissenyem i desenvolupem inicialment per a dispositius mòbils, atès que aquests han representat la majoria de les visites als llocs web en els últims anys. Això assegura que el teu lloc web es veurà i funcionarà de manera excepcional en telèfons intel·ligents i tauletes, la qual cosa és essencial per a atreure a una audiència diversa i en constant moviment.

Els nostres dissenyadors i desenvolupadors web utilitzen tècniques avançades de disseny responsiu i proves exhaustives en una varietat de dispositius per a garantir que el teu lloc web s'ajusti perfectament a diferents grandàries de pantalla. Això no sols millora l'experiència de l'usuari, sinó que també és beneficiós per al SEO, ja que els motors de cerca afavoreixen els llocs web mòbils amigables.

En resum, pots estar segur que el teu lloc web estarà optimitzat per a tots els dispositius, la qual cosa t'ajudarà a arribar a una audiència més àmplia i garantirà una experiència d'usuari d'alta qualitat sense importar com els teus visitants accedeixin al teu lloc.

3
5

Quin preu té una web?

En la nostra agència de creació de pàgines web, comprenem que el cost d'una web pot variar significativament segons les necessitats i objectius de cada projecte. És per això que oferim una varietat d'opcions que s'adapten a diferents pressupostos i requisits.

Actualment, disposem de tres plans de disseny web:

Pla Standard (1000€): Aquest és el nostre pla d'entrada, ideal per a projectes més petits o llocs web simples. Malgrat ser assequible, garantim un disseny professional i una funcionalitat bàsica que compleix amb les necessitats essencials presencials de la teva empresa.

Pla Advance (1450€): Actualment en promoció a 1200€, per a projectes més ambiciosos que requereixen característiques addicionals i un disseny més elaborat i amb més profunditat de contingut, el Pla Advance és l'elecció adequada. Amb una major personalització i funcionalitat per a destacar en línia.

Pla Premium (1850€): La nostra opció més completa, ideal per a projectes exigents. Aquest pla ofereix un disseny altament personalitzat, característiques avançades i un enfocament en l'excel·lència en el disseny i l'experiència de l'usuari.

No obstant això, entenem que cada projecte és únic, i si cap dels nostres plans s'ajusta perfectament a les teves necessitats, estem disposats a crear un pressupost completament a mesura. Això garanteix que la teva inversió s'alineï amb els teus objectius i requisits específics.

En resum, el preu d'una web pot variar segons l'abast i la complexitat del projecte. Els nostres plans proporcionen opcions per a una varietat de pressupostos, i estem compromesos a entregar-te un lloc web que compleixi amb les teves expectatives i de la teva empresa i reflecteixi l'essència de la teva marca.

Si vol, pots veure que inclou cada pla

Vols una web que s’adapti a les necessitats de la teva empresa?

Posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix per una consulta gratuïta!