Gestió de Xarxes Socials i socialmedia Ads per a Empreses

Millorem la teva comunicació online i professionalitzem les teves xarxes socials amb un equip expert en gestió.

Per què triar la nostra gestió de xarxes socials?

augment de la visibilitat

Augment de la visibilitat:

Destaquem la teva marca en les principals plataformes.

Generació de Leads:

Capturem leads de qualitat per al teu negoci.

Interaccio efectiva

Interacció efectiva:

Informem i fomentem la participació de la teva audiència.

analisi de dades

Anàlisi de Dades:

Monitorem i optimitzem constantment la teva estratègia.

La nostra gestió de xarxes socials

auditoria inicial

Auditoria Inicial

Avaluem la teva presència actual en les xarxes.

planificacio estrategica

Planificació Estratègica

Dissenyem una estratègia personalitzada.
Creacio de contingut

Creació de Contingut

Desenvolupem contingut de qualitat i atractiu.

publicacio i programacio

Publicació i Programació

Publiquem en el moment òptim.
interaccio en temps real

Interacció en Temps Real

Responem a comentaris i missatges.

informe i optimitzacio

Informe i Optimització

Analitzem resultats i ajustem l’estratègia.

Donem respostes a les teves preguntes freqüents

3
5

Què és la gestió de xarxes socials i per què és important per a la meva empresa?

La gestió de xarxes socials és una estratègia integral que implica l'administració, supervisió i optimització dels comptes de xarxes socials d'una empresa. Impulsa la presència en plataformes com Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn i Tik Tok, permetent que les empreses es connectin i s'involucrin de manera efectiva amb la seva audiència en línia. Ara, més que mai, la gestió de xarxes socials s'ha convertit en una eina fonamental en l'arsenal de màrqueting de qualsevol empresa a causa de la seva capacitat per a impulsar el creixement i augmentar la visibilitat en línia.

La importància de la gestió de xarxes socials per a la teva empresa no pot subestimar-se. En primer lloc, aquestes plataformes són un punt de contacte directe amb la teva audiència. La majoria de les persones passen una quantitat significativa de temps en xarxes socials, la qual cosa les converteix en un lloc estratègic per a connectar i construir relacions amb clients potencials. A través de la gestió adequada, pots interactuar amb la teva audiència, respondre a les seves preguntes, resoldre problemes i construir una comunitat lleial en línia.

A més, la gestió de xarxes socials és essencial per a la construcció de la marca i el reconeixement. Aquestes plataformes et permeten mostrar la personalitat de la teva empresa, explicar la teva història i compartir contingut rellevant i donar a conèixer els teus productes i o serveis. Això ajuda a establir una identitat de marca sòlida i atractiva.

La generació de leads i l'augment de les conversions són altres beneficis clau. En gestionar de manera efectiva les teves xarxes socials, pots dirigir-te a la teva audiència objectiva amb contingut rellevant i atractiu, la qual cosa augmenta les possibilitats que els usuaris es converteixin en clients. A més, la publicitat dirigida en xarxes socials combinada amb altres canals com el Web, SEO, campanyes patrocinades SEM i newsleters pot ser una eina poderosa per a l'adquisició de leads de qualitat.

En resum, la gestió de xarxes socials és vital per a la teva empresa perquè dona a la teva empresa la possibilitat de construir relacions sòlides amb la teva audiència, enfortir la teva marca i augmentar la teva presència en línia. En invertir en aquesta estratègia, i confiar en els nostres serveis, estàs posicionant a la teva empresa per a l'èxit a mitjà i llarg termini en el competitiu món digital d'avui en dia.

3
5

Quines xarxes podeu gestionar per al meu negoci?

En la nostra agència de màrqueting digital, oferim serveis de gestió de xarxes socials en una varietat de plataformes populars, cadascuna amb les seves pròpies particularitats i avantatges. En triar les xarxes socials adequades per a la teva empresa, podem adaptar estratègies específiques que maximitzin la teva presència en línia i t'ajudin a aconseguir els teus objectius de màrqueting.

Facebook: Aquesta plataforma líder compta amb milers de milions d'usuaris a tot el món. És ideal per a empreses que desitgen arribar a una àmplia audiència. Amb funcions com la creació de pàgines de negocis, publicitat dirigida i anàlisis detallades, Facebook ofereix una àmplia gamma d'oportunitats per a connectar amb els teus clients.

Instagram: Amb el seu enfocament en la visualització de contingut, Instagram és perfecte per a negocis que desitgen mostrar productes o serveis de manera atractiva. Les imatges i vídeos d'alta qualitat poden ajudar a impulsar el compromís de l'audiència i augmentar la consciència de la marca.

Twitter o la nova X: Aquesta plataforma de microblogging és coneguda per la seva rapidesa i capacitat per a mantenir als seguidors actualitzats en temps real. És especialment efectiva per a promocionar esdeveniments, notícies i generar converses entorn de temes rellevants per a la teva indústria.

LinkedIn: Dissenyada per a xarxes professionals, LinkedIn és essencial per a empreses B2B. Et permet connectar-te amb altres professionals, reclutar talent i establir la teva empresa com una autoritat en el teu camp.

TikTok: Com una de les plataformes de creixement més ràpid, TikTok és ideal per a arribar a una audiència més jove i creativa. Els vídeos curts i virals poden augmentar la visibilitat de la teva marca de manera ràpida i efectiva.

L'elecció de les xarxes socials adequades dependrà dels teus objectius comercials, la teva audiència objectiu i el teu tipus de contingut. La nostra experiència en la gestió de xarxes socials ens permet desenvolupar estratègies personalitzades per a aprofitar al màxim els avantatges de cada plataforma. En combinar aquestes xarxes socials, pots aconseguir una audiència diversa i compromesa, la qual cosa t'ajudarà a impulsar el creixement i l'èxit de la teva empresa en línia.

A més a més, en alguns casos recomanem utilitzar el Socialmedia Ads (Anuncis patrocinats en xarxes socials), d'aquesta manera realitzem campanyes especifiques, per temporada amb filtres com la ubicació, edat, sexe entre d'altres per arribar al nostre client potencial. Posem a la teva disposició un equip expert en gestió de campanyes Socialmedia Ads.

3
5

Quina experiència te Marco+Ibor i com ho podeu demostrar?

La nostra agència de màrqueting digital té més de 15 anys d'experiència en el món del màrqueting digital. Durant aquest extens període, hem acumulat un profund coneixement i experiència en la creació i execució d'estratègies reeixides per a una àmplia varietat de clients.

El que ens distingeix és que tots els nostres empleats són autèntics experts en les seves respectives àrees. Des d'especialistes en xarxes socials fins a mestres del SEU, el nostre equip està compost per professionals altament qualificats que es mantenen al corrent de les últimes tendències i tècniques en màrqueting digital.

Per a demostrar la nostra experiència i capacitat, oferim exemples concrets de les xarxes de clients que hem gestionat durant anys. Aquests casos d'estudi reflecteixen com hem ajudat diverses empreses a aconseguir i superar els seus objectius de màrqueting digital, ja sigui augmentant la visibilitat en les xarxes socials, millorant la classificació en motors de cerca o augmentant la conversió de clients potencials en vendes reals.

La nostra experiència i èxit en la indústria parlen per si mateixos, i estem compromesos a utilitzar el nostre coneixement i experiència per a impulsar el creixement i l'èxit de la teva empresa en el món en constant evolució del màrqueting digital.

3
5

Quina estratègia utilitzeu per a la gestió de xarxes socials?

A MarcoIbor, implementem una estratègia integral i meticulosa per a la gestió de xarxes socials que garanteix resultats efectius i sostenibles. El nostre enfocament es divideix en sis etapes clau:
Auditoria Inicial: Comencem cada projecte amb una exhaustiva auditoria dels comptes de xarxes socials existents de la teva empresa. Això ens permet comprendre la teva presència actual, identificar oportunitats de millora i avaluar a la teva competència. Aquesta fase estableix les bases per a una estratègia personalitzada.
Planificació Estratègica: Desenvolupem una estratègia detallada basada en els objectius de la teva empresa i els resultats de l'auditoria. Definim la teva audiència objectiu, establim metes clares i seleccionem les plataformes de xarxes socials més rellevants per al teu negoci.
Creació de Contingut: El nostre equip d'experts en màrqueting de continguts treballa en la generació de contingut d'alta qualitat i atractiu. Això inclou imatges, vídeos, publicacions i altres elements dissenyats per a captar l'atenció de la teva audiència i transmetre el teu missatge de manera efectiva.
Publicació i Programació: Utilitzem eines avançades de programació per a publicar contingut en el moment òptim, maximitzant l'exposició de la teva marca. Això garanteix una presència constant en les xarxes socials i augmenta la probabilitat d'interacció amb la teva audiència.
Interacció en Temps Real: El nostre equip s'encarrega de mantenir una comunicació activa i positiva amb la teva audiència, construint relacions sòlides i fomentant la participació.
Optimització de l'Estratègia: Monitorem de prop el rendiment de la teva estratègia i realitzem ajustos continus per a maximitzar els resultats. Analitzem mètriques clau, com el compromís, el trànsit web i la generació de leads, per a assegurar-nos que la teva estratègia estigui en l'adreça correcta.
La nostra estratègia de gestió de xarxes socials s'adapta a les necessitats específiques de la teva empresa i es basa en un enfocament orientat a resultats. Estem compromesos a assegurar que la teva presència en les xarxes socials sigui efectiva, augmentant la visibilitat de la teva marca i generant un impacte positiu en el teu negoci.

3
5

Qui s'encarrega de gestionar les xarxes socials de la meva empresa i com?

En la nostra agència de màrqueting digital, la gestió de les xarxes socials de la teva empresa és un procés minuciós i col·laboratiu que involucra a un equip multidisciplinari d'experts altament qualificats. El nostre enfocament comença amb una sòlida base d'auditoria inicial i planificació estratègica. En aquesta etapa, un equip d'especialistes, que abasta des d'estrategs de màrqueting fins a dissenyadors gràfics i experts en SEU, s'uneixen per a avaluar la situació actual de les teves xarxes socials i definir una estratègia personalitzada.

Aquest equip treballa en estreta col·laboració per a definir elements clau, com la paleta de colors, el lèxic de comunicació i les tipologies de publicacions que millor s'adapten a la teva marca i audiència. Una vegada que s'estableix aquesta base estratègica, assignem a un Gestor de Continguts dedicat a la teva empresa.

El Gestor de Continguts és el punt de contacte principal entre la teva empresa i la nostra agència. Aquest professional es comunica de manera constant amb tu per a entendre i satisfer totes les teves necessitats de comunicació en les xarxes socials. A més, coordina l'equip intern per a garantir que l'estratègia s'implementi de manera efectiva i puntual.

Si el compte ho requereix, altres perfils especialitzats poden intervenir, com a experts en publicitat en xarxes socials (Ads), traductors per a contingut multilingüe, copywriters per a crear textos captivadors i fotògrafs per a imatges d'alta qualitat.

En resum, en la nostra agència, la gestió de les xarxes socials de la teva empresa és un esforç col·laboratiu liderat per un equip de professionals experimentats que treballen en conjunt per a impulsar la teva presència en línia i complir els teus objectius de comunicació i màrqueting. Estem compromesos a oferir-te un servei integral i de qualitat que reflecteixi l'essència de la teva marca i connecti amb la teva audiència de manera efectiva.

3
5

Quines tarifes de gestió de xarxes socials tenim?

En la nostra agència de màrqueting digital, oferim una varietat de tarifes de gestió de xarxes socials dissenyades per a adaptar-se a les necessitats de diferents empreses. Les nostres tarifes es divideixen en quatre plans: Basic, Standard, Advance i Premium, amb un rang de preus que va des de 280€ fins a 550€ al mes.

Basic (280€/mes): Aquesta és la nostra opció d'entrada, ideal per a petites empreses que desitgen una presència sòlida en les xarxes socials amb publicacions regulars i gestió d'interaccions bàsiques.

Standard (350€/mes): Per a un enfocament més complet, el pla Standard ofereix contingut més variat amb un increment del nombre de publicacions sobre el pla Basic, dotant a la Xarxa de més constància. És perfecte per a empreses que busquen un major compromís en línia.

Advance (450€/mes): Actualment en promoció a 350€/mes. Si necessites una estratègia de xarxes socials més avançada amb publicacions freqüents, anàlisis de dades i publicitat en xarxes socials, és una opció ideal també per a empreses que vulguin externalitzar la comunicació digital combinada amb altres accions de màrqueting digital com: SEM, SEO o les newsletters.

Premium (550€/mes): El nostre pla Premium és l'opció més completa i inclou una estratègia completa amb publicacions estratègiques, publicitat avançada, informes detallats i un enfocament en el creixement constant.

Per al serveis de Socialmedia Ads (Anuncis patrocinats en xarxes socials), dividim els nostres costos en 2 parts:

1. Creació i implementació d'anunc: Ens enfoquem en la creació d'anuncis atractius i personalitzats amd els diferents formats que ens donen les xarxes i que s'alineïn amb l'audiència de cada plataforma amb un cost des de 25€.

2. Seguiment i optimització: Fem seguiment i ajustem constantment els anuncis per a garantir que la teva inversió publicitària en xarxes socials generi el màxim impacte i retorn, amb un cost del 20% del valor de la campanya.

El nostre enfocament transparent en l'estructuració de costos reflecteix el nostre compromís amb l'eficàcia i la rendibilitat d'inversió per als nostres clients. Si busques una gestió SEM integral i adaptada a les teves necessitats específiques, som aquí per a oferir-te solucions que impulsin la teva presència en línia i maximitzin els teus resultats.

Si cap d'aquests plans s'ajusta perfectament a les necessitats de la teva empresa, també oferim l'opció de crear un pla a mesura que s'adapti específicament als teus objectius i requisits.

Entenem que cada empresa és única, i la nostra flexibilitat en l'oferta de tarifes personalitzades garanteix que puguis obtenir exactament el que necessites els nostres serveis de gestió de xarxes socials. La nostra prioritat és ajudar-te a aconseguir les teves metes de màrqueting digital de manera eficaç i rendible.

Veure que inclou cada pla.

Llest per a impulsar les teves xarxes socials?

Posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix per una consulta gratuïta!