Actualitat

TikTok i la Generació T

9 / 04 / 2021 | Marco+Ibor

TikTok, la xarxa social de moda, és un territori per on naveguen els més joves, però també ha captat l’atenció d’usuaris més sènior.

Però per entendre i descriure l’essència de TikTok i la seva audiència, no podem limitar el discurs a una xifra com l’edat o a una paraula com “joventut”.

En el darrer informe d’estadístiques de la plataforma, el 32% d’usuaris té entre 25 i 34 anys i un 35% en té més de 35.

A Tik Tok la mentalitat transcendeix les barreres generacionals perquè diferents segments d’edat comparteixen valors, comportaments i actituds similars.

No és una edat, és una mentalitat

L’actitud dels usuaris és positiva, participativa i col·lectiva, la Generació T no deixa ningú enrere. Busca i comparteix coneixement constantment, amb inquietuds d’exploració i descobriment constants.

Una audiència integradora que mitjançant TikTok ha posat en contacte a petits subgrups de persones perquè és un espai algorítmicament democràtic i sense judicis de valor.

Els darrers mesos hem vist molts exemples en forma de challenges, balls o bromes: L’objectiu és crear i gaudir de moments compartits.

Coneixement, influència i poder

Els usuaris de TikTok utilitzen la plataforma per aprendre o influir sobre tota mena de temes: solucions per a la llar, classes de matemàtiques, finances personals, com parlar en públic i un llarg etcètera.

Però el que destaca més és el seu poder per deixar empremta o com reservar milers d’entrades per no ser utilitzades.

Un dels highlights més notoris va ser el boicot polític de finals de 2020, quan se’ls va responsabilitzar de la poca assistència a míting polític de Donald Trump.

L’atac dels clons

Les plataformes digitals segueixen copiant funcionalitats i cada vegada són més semblants entre elles. Totes les...

leer más

Extra! Extra!

Comencem?

No perdis més el temps. Has trobat l'agència de confiança. Som experts en donar la visibilitat online que necessita la teva marca.

A Marco+Ibor no tenim por dels reptes, treballem per clients de segments molt diferents.

Comencem? Posa't en contacte amb el nostre equip, et volem conèixer!