Seleccionar página

Actualitat

Zen Gen: Una oportunitat d’or per a les marques

29 / 03 / 2021 | Marco+Ibor

La generació Baby Boomer -persones d’entre 55 i 75 anys- és més digital del que molts pensem. Van ser els primers en coneixer Internet o a enganxar-se a la televisió. Són uns pioners que no sempre estan considerats dins les estratègies digitals de les marques.

Ara denominats Zen Gen -la generació reflexiva- són invisibles en un món digital ple d’etiquetes que els situen en el mercat anal·lògic en comptes d’utilitzar-los com a enllaç entre els dos mons.

Més del 80% tenen facebook

Aquesta generació, que tenia entre 40 i 50 anys quan va sortir al mercat el primer iPhone, és més digital del que pensem. Per exemple, més del 80% de “zenners” espanyols no tenen complicacions quan naveguen per Internet i consideren que comprar online és fàcil.

Tanmateix, l’ús de les xarxes socials és un dels hàbits associats als joves i a les generacions natives digitals però més del 80% de “zenners” tenen facebook, 45% instagram, 25% twitter i un 25% Pinterest, l’espai d’inspiració digital per excel·lència.

Confiança, seguretat i proximitat: la user experience que demanen

Els valors d’aquesta generació són més tradicionals que els dels natius digitals. Mentre uns són autodidactes, els zenners preferexien sapiguer a qui contactar si hi ha un problema amb la seva comanda.

A més a més, una de les raons per ser fidels a una marca és coneixer per avançat la qualitat del producte i el servei, una postura allunyada del clam de la novetat que tant atrau a la Generació Z.

Aquesta generació demana una experiència de compra digital més ètica i el que pot frenar-los és la seguretat en el procés de pagament, la privacitat de dades o el cost d’entrega.

L’atac dels clons

Les plataformes digitals segueixen copiant funcionalitats i cada vegada són més semblants entre elles. Totes les...

leer más

Extra! Extra!

Comencem?

No perdis més el temps. Has trobat l'agència de confiança. Som experts en donar la visibilitat online que necessita la teva marca.

A Marco+Ibor no tenim por dels reptes, treballem per clients de segments molt diferents.

Comencem? Posa't en contacte amb el nostre equip, et volem conèixer!

Vols treballar amb nosaltres? Envia'ns el teu currículum a info@marcoibor.com