Actualitat

Zen Gen: Una oportunitat d’or per a les marques

29 / 03 / 2021 | Marco+Ibor

La generació Baby Boomer -persones d’entre 55 i 75 anys- és més digital del que molts pensem. Van ser els primers en coneixer Internet o a enganxar-se a la televisió. Són uns pioners que no sempre estan considerats dins les estratègies digitals de les marques.

Ara denominats Zen Gen -la generació reflexiva- són invisibles en un món digital ple d’etiquetes que els situen en el mercat anal·lògic en comptes d’utilitzar-los com a enllaç entre els dos mons.

Més del 80% tenen facebook

Aquesta generació, que tenia entre 40 i 50 anys quan va sortir al mercat el primer iPhone, és més digital del que pensem. Per exemple, més del 80% de “zenners” espanyols no tenen complicacions quan naveguen per Internet i consideren que comprar online és fàcil.

Tanmateix, l’ús de les xarxes socials és un dels hàbits associats als joves i a les generacions natives digitals però més del 80% de “zenners” tenen facebook, 45% instagram, 25% twitter i un 25% Pinterest, l’espai d’inspiració digital per excel·lència.

Confiança, seguretat i proximitat: la user experience que demanen

Els valors d’aquesta generació són més tradicionals que els dels natius digitals. Mentre uns són autodidactes, els zenners preferexien sapiguer a qui contactar si hi ha un problema amb la seva comanda.

A més a més, una de les raons per ser fidels a una marca és coneixer per avançat la qualitat del producte i el servei, una postura allunyada del clam de la novetat que tant atrau a la Generació Z.

Aquesta generació demana una experiència de compra digital més ètica i el que pot frenar-los és la seguretat en el procés de pagament, la privacitat de dades o el cost d’entrega.

Extra! Extra!

Comencem?

No perdis més el temps. Has trobat l'agència de confiança. Som experts en donar la visibilitat online que necessita la teva marca.

A Marco+Ibor no tenim por dels reptes, treballem per clients de segments molt diferents.

Comencem? Posa't en contacte amb el nostre equip, et volem conèixer!