Actualitat

Google i la desconnexió digital

21 / 04 / 2021 | Marco+Ibor

Mirar les xarxes socials quan et despertes, donar una ullada a les notificacions d’Instagram de camí a la feina, llegir les publicacions de LinkedIn mentre mires una pel·lícula o comprovar l’email abans d’anar a dormir.

Aquestes i moltes altres accions s’han convertit en un hàbit que molts usuaris practiquem cada dia. La desconnexió digital és un dels reptes de la societat actual.

Zombiewalking

La situació és més perillosa quan caminem pel carrer perquè estem pendents del darrer missatge de WhatsApp que acabem de rebre.

És el que anomenem Zombiewalking i, segons els darrers estudis, ha provocat ensopegades i accidents a més del 50% dels usuaris actius habituals.

Per aquest motiu, Google ha llançat una nova eina per ajudar als seus usuaris a desconnectar digitalment o, si no és així, intentar-ho.

S’anomena Benestar Digital i ja està disponible a la Play Store de Google. Aquesta inclou l’opció Heads Up que avisa als usuaris que mirin endavant mentre caminen.

Heads Up: Autogestió

L’aplicació permet consultar un resum diari dels nostres hàbits digitals com la freqüència que utilitzem cada aplicació, el nombre de notificacions rebudes o la freqüència amb la qual consultem o desbloquegem el dispositiu. Una opció molt semblant a Temps d’ús d’Apple.

Entre les opcions trobem la possibilitat d’habilitar temporitzadors per limitar el temps d’ús de determinades aplicacions i també activar un Mode Descans que ens recorda que cal desconnectar.

També inclou un Mode Sense Distraccions que permet aturar les aplicacions amb un temporitzador i així reduir les distraccions quan estem a la feina, a l’escola o a casa.

Extra! Extra!

Comencem?

No perdis més el temps. Has trobat l'agència de confiança. Som experts en donar la visibilitat online que necessita la teva marca.

A Marco+Ibor no tenim por dels reptes, treballem per clients de segments molt diferents.

Comencem? Posa't en contacte amb el nostre equip, et volem conèixer!