Actualitat

Per què la teva marca necessita un blog?

7 / 06 / 2022 | Marco+Ibor

Un blog o un apartat d’actualitat complementa l’estratègia de màrqueting digital i ens permet -mitjançant enllaços- dirigir els usuaris de les xarxes cap al nostre site.

No és el mateix escriure un blog amb informació senzilla que escriure connectant amb el teu target. La segona us proporcionarà, a més de visites, lectors habituals.

8 beneficis indiscutibles

 • Seràs un referent en el món laboral en el qual operes.
 • Analitzant mètriques, per exemple, Google Analytics, podreu conèixer millor a la teva audiència. Això et farà, al seu torn, capaç d’escriure contingut més adaptat a ells.
 • Augmentarà la confiança dels usuaris en tu com a marca. Sempre que els doneu valor a través del blog.
 • La posició de rànquing en els cercadors augmentarà. És a dir, millorarà el posicionament SEO, ja que Google valora molt els blogs perquè significa que el lloc web s’està actualitzant. Però no us oblideu d’optimitzar les paraules clau per fer-ho més fàcil.
 • La conversa amb el teu client augmentarà i millorarà.
 • Obtindràs leads qualificats, és a dir, usuaris ja interessats en el tema.
 • Serà un suport per promocionar els teus productes d’una manera subtil i aportant valor al lector, i que al seu torn, si enllaceu amb els productes, augmentarà les vendes.

8 consells SEO per millorar el teu blog

 1. Escriu sempre pensant en el teu target. Si publiques contingut original i de bona qualitat, podràs cridar l’atenció dels usuaris.
 2. Pensa en la Keyword objectiu quan redactis, el contingut que escrius haurà d’estar enfocat a aquesta.
 3. Google és un buscador semàntic i, per tant, si utilitzes sinònims o variacions relacionarà el contingut.
 4. Empra les etiquetes Meta Title i Meta Description per indicar-li als navegadors quines són les coses que inclou el teu site.
 5. Les etiquetes de capçalera (H1, H2, H3, etc.) s’encarreguen d’estructurar el contingut per seccions i ajudaran a la comprensió i experiència dels usuaris.
 6. Empra enllaços i negretes per destacar conceptes importants. Ajudaràs al lector a detectar el contingut clau.
 7. Ves amb compte amb la llargada. Procura elaborar contingut amb substància que t’ajudi a treballar millorar amb les keywords principals.
 8. Millora la comprensió de la informació i augmenta el temps d’interacció amb la pàgina amb elements visuals com imatges, infografies i, sobretot, vídeos.

No te’n surts? No perdis més el temps! A Marco+Ibor oferim serveis de desenvolupament web i màrqueting online. Ajudem als nostres clients a millorar i aconseguir els objectius marcats Contacta amb nosaltres!

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.