Actualitat

Quines solucions del Kit Digital t’ajudem a subvencionar?

16 / 05 / 2022 | Marco+Ibor

El Programa Kit Digital és un programa del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital que s’emmarca en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l’Agenda Espanya Digital 2025, i el Pla de Digitalització de Pimes 2021-2025. A més, és finançat pels fons NEXT GENERATION EU. El programa compta amb un pressupost de 3.067 milions d’euros per al període 2021-2023.

El programa ofereix ajuda econòmica a pimes (fins a 49 treballadors) i autònoms per a implementar projectes de digitalització. En funció del nombre de treballadors, les empreses podran accedir a un bo digital d’entre 2.000 i 12.000 euros.

A Marco+Ibor som Agents Digitalitzadors i juguem un paper essencial per a poder executar el Programa Kit Digital. Som els encarregats de subministrar els productes i serveis per a la transformació digital del teu negoci.

Quines solucions t’ajudem a subvencionar?

 • Renovació o creació web: Creem des de 0 el teu site o millorem el que tens actiu. Des de 650 € fins a 1990 €.
 • Creació de botiga online: Posem en funcionament el teu ecommerce i millorem el contingut i les vendes d’un existent. Des de 1500 fins a 9900 €.
 • Gestió de xarxes socials: Dissenyem i implementem estratègies de #socialmedia per generar negoci, augmentar la presència i millorar la teva reputació online. De 250 € fins a 990 €.

Quins són els requisits?

 1. Ser una petita empresa, microempresa o autònom.
 2. Complir els límits financers i efectius que defineixen les categories d’empreses.
 3. Estar en donat d’alta i tenir l’antiguitat mínima definida a la convocatòria.
 4. No tenir consideració d’empresa en crisi.
 5. Estar al corrent de les obligacions tributàries i davant la Seguretat Social.
 6. No estar subjecte a una ordre de recuperació pendent de la Comissió Europea que hagi declarat una ajuda il·legal o incompatible amb el mercat comú.
 7. No incomplir cap de les prohibicions previstes a l’article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
 8. No superar el límit d’ajudes mínimes de petita quantitat.

Vols gaudir d’una subvenció de fins a 12.000 € per a la transformació digital del teu negoci? Finalitzada la primera convocatòria, la segona onada començarà entre els mesos de juny i juliol!

Ara és el moment! CONTACTA’NS

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.