Actualitat

La importància d’optimitzar una web per a mòbil

5 / 09 / 2022 | Marco+Ibor

Tenir un lloc web optimitzat per a dispositius mòbils és essencial per a qualsevol negoci que desitgi tenir èxit en el món digital d’avui. Optimitzar la web per a més d’un dispositiu, permet que la mateixa informació i contingut es pugui visualitzar de manera correcta en tots els dispositius. D’aquesta manera, tots els usuaris poden accedir a la informació, independentment del dispositiu que estiguin utilitzant.

Aquí hi ha alguns consells per a optimitzar el teu lloc web per a dispositius mòbils:

1. Utilitza un disseny responsive.
Un disseny responsive s’adapta automàticament a la grandària de la pantalla del dispositiu, la qual cosa li permet als usuaris navegar fàcilment por el seu lloc web en qualsevol dispositiu.

2. Fes que el teu lloc web sigui fàcil de navegar.
Assegura’t que tu lloc web tingui un disseny net i ordenat. Els usuaris de dispositius mòbils tenen poc temps i paciència, pel que has d’assegurar-te que puguin trobar el que estan buscant de manera ràpida, fàcil i intuitiva.

3. Utilitza una font llegible.
La font que utilitzis en un lloc web ha de ser llegible en tots els dispositius. Els usuaris no voldran perdre el temps tractant de llegir un text il·legible en el seu dispositiu mòbil.

4. Optimitza les imatges.
Les imatges que utilitzis han d’estar optimitzades per a dispositius mòbils. Les imatges que no estan optimitzades poden fer que tu lloc web es carregui lentament en dispositius mòbils.

5. Aconseguir una bona velocitat de càrrega.
La velocitat de càrrega és molt important per als usuaris de dispositius mòbils. Els usuaris no voldran esperar més d’uns segons perquè tu lloc web es carregui en el seu dispositiu. Aquesta velocitat també ajudarà a que la pàgina web es posicioni millor als buscadors.

6. Assegura’t que el teu lloc web sigui segur.
Els usuaris de dispositius mòbils son més propensos a utilitzar llocs web segurs. Assegura’t que el teu web estigui protegit con un certificat SSL per a garantir la seguretat dels usuaris.

En definitiva, avui en dia no es contempla tenir un lloc web que no sigui responsiu i s’adapti a qualsevol dispositiu, de fet ja fa anys que les visites als llocs webs de mòbils superen la suma dels altres dispositius i d’aquí surt la tendència del sistema de creació web “mobil first” on la prioritat és el desenvolupament de la web per a dispositius mòbils.

A Marco+Ibor trobaràs experts en cadascuna de les disciplines que intervenen en la creació del lloc web per a la teva empresa. Consulta tarifes aquí.

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.