Actualitat

Quin és el millor moment per publicar a les xarxes socials?

7 / 04 / 2022 | Marco+Ibor

Tots els usuaris de les xarxes ens hem fet la pregunta, quin és el millor moment per publicar? La resposta és molt simple: Quan vulguis!

Publicacions i timing

Estem cansats de les regles, de les constants anades i vingudes de gurús amb normes per generar més tràfic amb un tema tan variable i tanta importància com el timing de les publicacions.

Bastants estudis afirmen que el millor dia per publicar és el dimecres, altres, tanmateix, diuen que aconsegueixes més CTR els caps de setmana, i d’altres, que tot el que publiques els caps de setmana no serveix per a res. Però, qui té raó?

Tenint en compte que cada segment d’usuaris és totalment diferent, no et deixis guiar tan fàcilment per aquests estudis. I això et servirà per a tot: el moment de publicar un post, els paràmetres SEO, etcètera.

Aplica sempre les teves pròpies conclusions després de fer moltes proves, molt assaig i error i, sobretot, mesura els seus resultats. A Marco+Ibor estem segurs que aquesta és l’única fórmula possible per obtenir resultats.

Imagina que si publiques un post a IG o twitter en el que altres suposen que és el millor moment, quan tens tota la teva audiència connectada. Però ara pensa, no serà aquest precís moment el pitjor per publicar un post perquè és el moment amb més activitat global?

Cal centrar-se a saber en quin moment funcionarà millor el missatge o cal considerar si és el mateix missatge el que falla?

Com ho pots fer? Pregunta directament als usuaris o utilitza eines com Iconsquare per Instagram o Tikanalytics per TikTok, que t’ajudaran a estudiar a la teva competència per saber que és el millor que funciona.

Ni el teu públic ni el teu missatge és el dels gurús, per tant, has de guiar-te una mica pel que veus que funciona i el que no. Amb el pas del temps, consolidaràs el teu propi modus operandi d’èxit. I recorda, tot i analitzar-lo constantment, el que funciona avui no et funcionarà demà!

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.