Casos d’èxit

MG Motosport

Web, XXSS

MG Motosport és un concessionari oficial sector de venda i reparació de motocicletes de les marques SYM, MACBOR, BETA i KYMCO. Tenen taller de reparació de totes les marques i son referent per la seva qualitat en el servei de la província de Tarragona.

Contacten amb nosaltres per definir una estratègia de comunicació digital on es reflecteixi la seva posició líder en el mercat dins de la seva àrea d’influència.

Organitzem un projecte on creem una web, funcional donant especial rellevància a les marques oficials de les quals en són distribuïdors, on a més a més, puguin penjar totes les motocicletes i ciclomotors d’ocasió que disposen i on els clients puguin veure amb les cases d’accessoris que treballen.

Per acompanyar la comunicació iniciem la gestió d’Instagram i Facebook, dotant aquestes xarxes d’un contingut constant, actual i d’interès pel perfil dels seus possibles clients i compradors.

Què fa Marco+Ibor per a MG Motosport:
Instagram
Facebook
Web

Placa a Placa

Presentem un dels nostres projectes realitzats en l'ambit de la creació i disseny digital, el portal web Placa a...

read more

Grup aImmobles

Grup aImmobles, empresa referència al Bages en serveis integrals de gestió immobiliària, ha escollit Marco+Ibor per a...

read more

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.