Casos d’èxit

El Farolillo

Web, XXSS

El Farolillo, restaurant de menjar ràpid (Fast Food de Qualitat) molt conegut a la Catalunya central per la seva llarga trajectòria, confia la seva comunicació integral a Marco+Ibor per a consolidar l’adaptació digital de la seva marca i producte i potenciar la seva àrea de lliurament a domicili.

La presència i la reputació online no són un luxe, són una necessitat.

Amb una estratègia centrada en l’exposició constant del seu producte i establiments a les xarxes socials, potenciem la seva visibilitat 24/7 i millorarem l’engagement amb els seus usuaris i públic objectiu.⁣

Ampliem l’abast i la constància de la marca a les xarxes socials; consolidem el contingut de qualitat i dirigim el tràfic a la seva web des d’on el client final realitza la comanda dels seus productes gastronòmics per consumir a domicili.

Amb una estratègia ben dirigida, a un públic objectiu ben definit i en el seu precís moment de decisió de consum, estem assolint un increment constant de comandes i de facturació fins avui en dia, consolidant a El Farolillo com a referent de delivery al Bages.

Què fa Marco+Ibor per a El Farolillo? Gestionem: 
Instagram
Facebook
e-commerce
Disseny, retolació i producció gràfica.

Placa a Placa

Presentem un dels nostres projectes realitzats en l'ambit de la creació i disseny digital, el portal web Placa a...

read more

Grup aImmobles

Grup aImmobles, empresa referència al Bages en serveis integrals de gestió immobiliària, ha escollit Marco+Ibor per a...

read more

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.