Actualitat

Com és el consumidor post-covid?

30 / 04 / 2021 | Marco+Ibor

La pandèmia ha canviat molts hàbits i costums. La crisi econòmica ha perfilat nous patrons que provoquen una nova divisió de consumidors respecte a la seva actitud a l’hora de consumir:

1. Impactats: Llars que vigilen molt més el que gasten perquè la situació i seguretat econòmica està compromesa.

2. Vigilants: Consumidors que no han patit un gran impacte sobre els seus ingressos, però vigilen i cuiden molt el consum.

3. Bombolla: Són els que no han notat la crisi en la seva situació financera i no estan pendents de preus.

4. Sense cautela: Llars amb cert impacte econòmic, però que no controlen més el pressupost domèstic.

En aquest context tenir en compte la cartera és una de les grans preocupacions d’un bon gruix de la societat, i ha deixat un consumidor de perfil més vulnerable, conscient i sensible.

Creix (i creixerà més) l’oci a casa

Tanmateix, una de les conseqüències de la pandèmia és el cocooning, un augment de la percepció de les llars com a fortalesa.

Aquest factor compta amb un important component digital perquè hem après a socialitzar de forma online: Vivim nous moments d’oci amb familiars o amics a distància o hem substituït el cine per a les plataformes de streaming.

Passar més temps a casa és el factor clau que ha consolidat la compra online com a rutina i, per exemple, estem perdent la por a comprar producte fresc en aquest entorn.

Extra! Extra!

Comencem?

No perdis més el temps. Has trobat l'agència de confiança. Som experts en donar la visibilitat online que necessita la teva marca.

A Marco+Ibor no tenim por dels reptes, treballem per clients de segments molt diferents.

Comencem? Posa't en contacte amb el nostre equip, et volem conèixer!