Actualitat

La revolució dels marketplaces

27 / 10 / 2021 | Marco+Ibor

Comprar per internet ja és un hàbit dels consumidors. Moltes companyies compten amb una botiga online on ofereixen els seus productes o serveis. Tanmateix, existeixen dues vies per poder consolidar una venda. Una, creant un e-commerce; o dos, formant part d’un marketplace.

La principal diferència entre elles és que la primera és una botiga virtual pròpia de cada empresa o marca i la segona és una plataforma online on podem comprar productes i serveis de diferents marques i companyies.

Són els nous hipermercats?

Els marketplace com Amazon, Alibaba, Aliexpress o Ebay seran els canals dominants a curt termini del comerç electrònic. Una tendència que estem vivint ara mateix i que, a conseqüència de la pandèmia, ha accelerat la seva consolidació en molt poc temps.

Actualment més del 70% dels internautes utilitzen els principals marketplaces com a canal de cerca d’informació. I d’aquests, 9 de cada 10 compren en aquestes plataformes.

Ens fan falta dits a les mans per comptar els seus avantatges: Generar tràfic a la web del venedor, augmentar la notorietat de la marca, pivotar en la venda online (cost, logística i pagaments) o el creixement de vendes a partir d’una versió reduïda en són alguns.

Per altra banda, una marca que gestiona el seu catàleg de productes en un marketplace millora el SEO de la seva web. També provoca una millora en la imatge de marca i en la visibilitat del seu site.

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.