Casos d’èxit

Olca Confeccions

Web

L’empresa tèxtil Olca, amb més de 50 anys d’història en la confecció de peces tèxtils ens ha confiat la creació del seu portal web, traslladant l’estil de la marca central. On el client final pot navegar pels diferents apartats de: Qui som?, Que fem?, Taller i l’apartat de contacte.

Des de Marco+Ibor, hem creat lloc web àgil i práctic, amb una estética neta i acurada, on la informació básica està en primer pla per facilitar la lectura d’interès al visitant.

Per implementar aquesta nova web per a Olca Confeccions, hem realitzat una sessió de fotografia per tenir una base d’imatges de l’empresa i omplir el contingut visual amb imatges reals del client, amb la intenció de mostrar el potencial i reforçar la imatge d’empresa.

Amb adaptació a tots els dispositius, s’ha treballat la velocitat de càrrega així com l’estructura i les paraules claus per aconseguir un millor posicionament SEO.

Vistia la nova Web d’Olca Confeccions

Vols una web per a la teva empresa, posa’t en contacte amb nosaltres

Placa a Placa

Presentem un dels nostres projectes realitzats en l'ambit de la creació i disseny digital, el portal web Placa a...

read more

Grup aImmobles

Grup aImmobles, empresa referència al Bages en serveis integrals de gestió immobiliària, ha escollit Marco+Ibor per a...

read more

Rental Charger

Sostenible, eficaç, intuïtiva i econòmica: La revolució elèctrica per a la teva empresa ja està aquí.⁣A Marco+Ibor hem...

read more

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.