Casos d’èxit

Masia El Xaloc

Web

Masia El Xaloc és una masia del segle XVII situada a la comarca del Moianès remodelada i convertida en l’actualitat a un encisador i tranquil hotel rural de 12 habitacions, que disposa de totes les comoditats i instal·lacions d’un establiment de qualitat, on realitzen esdeveniments com casaments, comunions i festes privades.

El nostre restaurant ofereix una cuina tradicional catalana, carns a la brasa i de temporada, elaborada amb productes de temporada, autòctons, de proximitat i de màxima qualitat

La seva situació privilegiada garanteix un ambient de relaxació en una comarca de gran interès històric i paisatgístic.

La gerència ens encarrega realitzar una pàgina web on quedi reflectit la majestuositat de complex, i on el client pugui trobar el màxim d’informació rellevant de la forma més senzilla possible.

S’ha tingut com a objectiu principal esquematitzar i donar forma al contingut, dividint la web en els principals serveis: La Masia, l’Hotel, el restaurant, els casaments, esdeveniments i les colònies.

Hem creat una web intuïtiva on és senzill navegar entre els diferents apartats i on l’usuari podrà tirar endavant, endarrere i saltar entre ells d’una forma fàcil.

Què fa Marco+Ibor per a Masia El Xaloc:
Web

Placa a Placa

Presentem un dels nostres projectes realitzats en l'ambit de la creació i disseny digital, el portal web Placa a...

read more

Grup aImmobles

Grup aImmobles, empresa referència al Bages en serveis integrals de gestió immobiliària, ha escollit Marco+Ibor per a...

read more

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.