Casos d’èxit

Gros Monserrat ETL

Web, XXSS

Gros Monserrat ETL Global, empresa líder en el sector d’assessorament fiscal, laboral i legal, present a més de 50 països gràcies a formar part del grup ETL GLOBAL, ens sol·licita actualitzar la seva imatge com empresa, per mitjà d’un nou lloc web i d’una gestió de comunicació digital constant a través de xarxes socials i butlletins d’informació amb enviaments de correus electrònics.

El nou lloc web creat ha sigut tot un repte per al nostre equip, on s’han treballat profundament l’estructura de continguts, el lèxic utilitzat, l’estètica acurada i adient a les dimensions del client, la funcionalitat i la navegació fàcil i intuïtiva. També s‘ha actuat a fons sobre el SEO, amb la redacció de continguts i paraules claus, en cada unes de les pàgines que s’hi han creat.

La gestió de xarxes s’ha planificat enfocant-nos en els perfils i singularitat de cadascuna de les xarxes, a través de LinkedIn, Twitter, Instagram i Facebook, adaptant les necessitats de comunicació del client i dels seus serveis, de l’actualitat tant del mateix sector com de l’empresa, amb l’objectiu clar d’arribar a clients nous i propis.

L’email màrqueting es treballa de forma constant, donant contingut d’interès i actual, gestionant les bases de dades de les quals disposa el client.

Enllaçar entre ells tots aquests canals de comunicació, donen una comunicació de marca forta, cohesionada i ben estructurada.

Què fa Marco+Ibor per a Gros Monserrat ETL:
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Web
Newsletter

Placa a Placa

Presentem un dels nostres projectes realitzats en l'ambit de la creació i disseny digital, el portal web Placa a...

read more

Grup aImmobles

Grup aImmobles, empresa referència al Bages en serveis integrals de gestió immobiliària, ha escollit Marco+Ibor per a...

read more

Rental Charger

Sostenible, eficaç, intuïtiva i econòmica: La revolució elèctrica per a la teva empresa ja està aquí.⁣A Marco+Ibor hem...

read more

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.