Casos d’èxit

Assessoria del Bages

Web, XXSS

Ho busquem tot a internet, tot. Si un client no et troba, no generes confiança i redueixes tota possibilitat de ser contactat o d’interactuar.

A l’Assessoria del Bages ho van tenir molt clar des de la primera presa de contacte: La presència a les xarxes socials no és un luxe o una pèrdua de temps, és una necessitat, una realitat.

L’èxit del seu model de gestoria empresarial amb més de 30 anys de trajectòria i el seu valuós catàleg de serveis són actius molt valuosos que ajudaran a la marca a assolir els objectius del full de ruta del seu nou pla de comunicació online.

A Marco+Ibor tenim clar que la constància i la substància són els millors aliats per fer visible a una marca amb molt poca presència a internet.

A través de les xarxes socials i un nou website multidispositiu arribarem a possibles nous clients, fidelitzarem els existents i crearem els fonaments d’una comunitat online que ens permeten una comunicació instantània i directe.

Unes eines que també ens permeten recopilar contactes i segmentar-los, de manera precisa i específica, per característiques geogràfiques, demogràfiques, de gènere o edat.

Un actiu molt valuós per a qualsevol negoci.

Què fa Marco+Ibor per l’Assessoria del Bages? Gestionem:
Instagram
Facebook
Web
Disseny

Placa a Placa

Presentem un dels nostres projectes realitzats en l'ambit de la creació i disseny digital, el portal web Placa a...

read more

Grup aImmobles

Grup aImmobles, empresa referència al Bages en serveis integrals de gestió immobiliària, ha escollit Marco+Ibor per a...

read more

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.