Actualitat

El consum de streaming de videojocs a Twitch creix un 40%

7 / 05 / 2021 | Marco+Ibor

Xifres com 29.700 milions d’hores consumides a tot el món durant l’any 2020 demostren que els streamings de videojocs generen audiències massives.

Un any atípic en tots els sentits, però que va catapultar el nombre d’espectadors d’aquests continguts fins a un 78% més en relació amb registres previs a la pandèmia.

L’eix de creixement va ser Twitch, la plataforma que va néixer amb la genètica gamer i que l’any passat va ser líder en aquest tipus de streamings, amb un total de 18.700 milions d’hores de visionament.

Però aquesta tendència està lluny de ser una tendència o moda anecdòtica provocada pel confinament.

Aquest any plataformes com Amazon segueixen creixent després de tancar el 2020 amb un rècord absolut al quart trimestre amb 5.400 milions d’hores vistes.

GTA, el videojoc més vist a l’abril a través de Twitch

El joc que més audiència i directes genera és Grand Theft Auto V, amb 235 milions d’hores vistes en la seva versió online.

Un univers obert que fins i tot ha generat projectes audiovisuals com Marbella Vice, un roleplay amb els principals streamers espanyols i que ha captat l’atenció de marques i anunciants com KFC.

Després del GTA, trobem un clàssic com League of Legends, títol multijugador amb una de les comunitats més actives.

Els seus torneigs mundials, anomenats Worlds, generen una atenció enorme. La darrera edició d’aquest esdeveniment celebrada el desembre de 2020 va deixar una audiència rècord de 23 milions d’espectadors.

Extra! Extra!

Comencem?

No perdis més el temps. Has trobat l'agència de confiança. Som experts en donar la visibilitat online que necessita la teva marca.

A Marco+Ibor no tenim por dels reptes, treballem per clients de segments molt diferents.

Comencem? Posa't en contacte amb el nostre equip, et volem conèixer!