Actualitat

Per què és important verificar els comptes de les xarxes socials?

9 / 03 / 2023 | Marco+Ibor

La verificació de comptes en xarxes socials és una forma en què les plataformes poden identificar comptes reals perquè els seus usuaris puguin confiar en aquests.

La verificació de comptes generalment es realitza a través d’un procés de sol·licitud i aprovació per part de la plataforma en qüestió.

El procés de verificació de comptes varia segons la plataforma, però generalment implica proporcionar informació personal o comercial, així com proves que recolzin la identitat o autenticitat del compte en qüestió.

Sovint, es requereix que els comptes tinguin presència i una quantitat significativa de seguidors o audiència abans que es consideri la verificació.

4 raons per verificar els comptes

  • Autenticitat: La verificació de comptes ajuda a verificar l’autenticitat de la identitat d’una persona o empresa en línia. Els comptes verificats garanteixen als usuaris que el compte pertany a una persona o entitat real.
  • Confiança: Els comptes verificats també ajuden a generar confiança en els usuaris i a millorar la credibilitat de la persona o empresa darrere del compte verificat. Els usuaris poden estar més segurs que estan interactuant amb una font de confiança.
  • Protecció contra el frau: Els comptes verificats també ajuden a protegir contra el frau i la suplantació d’identitat en línia. Els comptes verificats són menys susceptibles a ser hackejades o utilitzades per persones malintencionades per a enganyar els usuaris.
  • Facilita la cerca: La verificació de comptes també pot ajudar les persones a trobar i seguir comptes autèntics de persones o empreses rellevants en la seva indústria o camp d’interès.

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.