Actualitat

Ens Preparem pel Futur: Serveis d’Intel·ligència Artificial Disponibles a partir de Gener de 2025

21 / 10 / 2024 | Marco+Ibor

A Marco + Ibor sempre hem cregut en el poder de la innovació per transformar els negocis. Estem invertint en formació especialitzada en Intel·ligència Artificial (IA), una tecnologia que està revolucionant la manera com les empreses optimitzen les seves operacions i milloren la relació amb els seus clients. A partir de gener de 2025, estarem encantats d’oferir serveis basats en IA per portar les nostres solucions a un nou nivell.

  1. Per què la Intel·ligència Artificial?
    L’Intel·ligència Artificial no és només una tendència, sinó una eina clau per millorar l’eficiència, la personalització i la presa de decisions en el món empresarial. Des de l’anàlisi predictiu fins a l’automatització avançada, la IA té el potencial de transformar radicalment el sector del màrqueting digital i els serveis tecnològics.
  2. Formació en IA: Un Pas Endavant
    Actualment, estem cursant un màster en Intel·ligència Artificial per adquirir els coneixements més avançats en aquest àmbit. Aquest pas forma part del nostre compromís amb l’oferta de solucions innovadores i de màxima qualitat per als nostres clients. Gràcies a aquesta formació, estem ampliant les nostres capacitats per integrar tecnologies com el machine learning, l’anàlisi de dades avançat i l’automatització de processos en les nostres solucions.
  3. Què Podrem Oferir a partir de Gener de 2025?
    A partir de gener de 2025, oferirem una àmplia gamma de serveis potenciats per IA, que inclouen:
    · Anàlisi predictiu per a campanyes de màrqueting: Preveu les necessitats dels teus clients i optimitza les teves estratègies amb dades en temps real.
    · Automatització de processos: Estalvia temps i recursos implementant bots intel·ligents i solucions automatitzades.
    · Personalització avançada: Segmentació hiperpersonalitzada que millora l’experiència del client i augmenta les taxes de conversió.
  4. El Futur És Aquí, i Volem Ajudar-te a Arribar-hi
  • Sabem que el món digital avança ràpidament, i volem que els nostres clients es mantinguin a l’avantguarda. La Intel·ligència Artificial no només ampliarà les nostres capacitats com a empresa, sinó que ens permetrà oferir-te serveis encara més efectius i orientats a resultats. Des de gener de 2025, podràs aprofitar aquests avenços tecnològics per potenciar el creixement del teu negoci.

“Estigues atent perquè al gener de 2025 llançarem oficialment els nostres nous serveis basats en IA. A Marco + Ibor, creiem que la innovació és clau per a l’èxit, i estem emocionats de poder compartir aquest nou capítol amb tu.”

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.