Actualitat

Tenir una web nova o actualitzada per al teu negoci és important

19 / 05 / 2023 | Marco+Ibor

En l’era digital en què vivim, la teva presència en línia és fonamental per a l’èxit de la teva empresa. A continuació, explorarem per què una web actualitzada és clau i com pot beneficiar la teva agència de publicitat.

Reflex de la teva imatge de marca: La teva pàgina web és una representació visual i funcional de la teva agència de publicitat. Un web desactualitzada pot transmetre una imatge negativa i poc professional als clients potencials. En canvi, una web moderna i actualitzada projecta una imatge d’innovació i creativitat que et pot ajudar a guanyar la confiança dels teus clients i atraure nous negocis.

Experiència de l’usuari optimitzada: Una pàgina web actualitzada garanteix una millor experiència per als visitants. Els usuaris esperen una navegació fàcil, disseny atractiu, contingut rellevant i drecera a la informació que necessiten. En mantenir la teva web actualitzada, pots assegurar-te que els teus visitants trobin el que busquen de manera intuïtiva, cosa que els farà sentir satisfets i propensos a tornar o recomanar els teus serveis.

Adaptació als dispositius mòbils: Cada cop més persones utilitzen els dispositius mòbils per accedir a internet. Tenir una web actualitzada significa que estarà optimitzada per a dispositius mòbils, cosa que garanteix una experiència de navegació fluida en smartphones i tablets. Això és crucial, ja que un gran percentatge dels teus clients potencials accediran a la teva pàgina web des dels dispositius mòbils.

Millor posicionament als motors de cerca: Els motors de cerca, com Google, valoren les pàgines web actualitzades i els atorguen una millor classificació als resultats de cerca. En mantenir la teva web actualitzada amb contingut fresc i rellevant, augmentes les possibilitats que la teva agència de publicitat aparegui als primers llocs de cerca, cosa que al seu torn et brinda una major visibilitat i més oportunitats de negoci.

Estigues al dia amb les tendències: El món digital evoluciona ràpidament i les tendències en disseny, tecnologia i màrqueting canvien constantment. Un web actualitzat et permet incorporar noves funcionalitats, seguir les darreres tendències de disseny i oferir als teus clients una experiència moderna i actual. Això demostra que estàs al corrent de les últimes novetats i et manté competitiu al mercat.

En resum, tenir una pàgina web actualitzada és essencial per a la teva agència de publicitat. Reflecteix la teva imatge de marca, optimitza l’experiència de l’usuari, s’adapta als dispositius mòbils, millora el teu posicionament als motors de cerca i permet estar al dia amb les tendències. No subestimis el poder d’una web actualitzada per impulsar l’èxit del teu negoci.


El Serraller

Presentem un dels nostres projectes fets en l'àmbit de la creació i disseny digital, el portal web per...

read more

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.