Actualitat

Instagram activa la nova funció Quiet Mode

24 / 02 / 2023 | Marco+Ibor

El “Quiet Mode” és una funció d’Instagram que permet als usuaris establir límits de temps en l’aplicació i reduir la quantitat de notificacions que reben. Quan s’activa el “Quiet Mode”, l’aplicació silenciarà les notificacions i no mostrarà certes alertes, com les notificacions de “M’agrada” o els missatges directes.

Aquesta funció es va dissenyar per a ajudar els usuaris a ser més conscients del seu ús d’Instagram i limitar el seu temps en l’aplicació, especialment abans de ficar-se al llit o durant moments en què necessiten concentrar-se en altres tasques importants.

En el “Quiet Mode” els usuaris poden establir límits diaris de temps i rebran una notificació quan hagin aconseguit el seu límit diari de temps en l’aplicació. Això els permetrà prendre un descans de l’aplicació i evitar l’excés d’ús que pot afectar el seu benestar i la seva salut mental.

Per què és important?

El “Quiet Mode” d’Instagram és important perquè ajuda als usuaris a establir límits en el seu ús de l’aplicació i a reduir la quantitat de temps que passen en ella. Això pot tenir diversos beneficis per a la salut mental i el benestar de les persones.

En primer lloc, el “Quiet Mode” pot ajudar a reduir l’exposició constant a les notificacions i la pressió social que sovint s’experimenta en les xarxes socials. En silenciar les notificacions i reduir la quantitat d’alertes que es reben, els usuaris poden concentrar-se en altres activitats rellevants i disminuir el seu estrès i ansietat.

A més, establir límits diaris de temps en l’aplicació pot ajudar a prevenir l’excés d’ús d’Instagram i reduir el risc d’addicció a les xarxes socials. L’addicció a les xarxes socials s’ha relacionat amb una sèrie de problemes de salut mental, com la depressió, l’ansietat i la baixa autoestima, per la qual cosa establir límits pot ajudar a prevenir aquests problemes.

En general, el “Quiet Mode” d’Instagram és una eina útil per a promoure l’ús saludable de les xarxes socials i ajudar les persones a mantenir un equilibri saludable entre el seu temps en línia i la seva vida quotidiana.

El Serraller

Presentem un dels nostres projectes fets en l'àmbit de la creació i disseny digital, el portal web per...

read more

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.