Actualitat

És la privacitat un nou avantatge competitiu?

11 / 04 / 2022 | Marco+Ibor

Les preocupacions sobre la privacitat dels usuaris són cada vegada més evidents i tenen influència en tots els aspectes del màrqueting digital.

En un moment en el qual l’ecosistema digital continua evolucionant com a resposta a les inquietuds del consumidor, les empreses han de donar una sèrie de passos addicionals per anticipar-se a aquesta transformació continua i imparable.

Les marques que vulguin adaptar-se amb èxit a aquesta nova etapa sense cookies han d’assenyalar l’objectiu de superar les expectatives dels seus clients i assumir que ja no és suficient amb complir els requisits que indiqui la legislació vigent en aquest àmbit.

Màrqueting digital més respectuós i efectiu

Qui faci aquest pas endavant és molt probable que aconsegueixi un avantatge competitiu sobre la resta, perquè es guanyarà la confiança dels seus clients i, per tant, podran aconseguir una reputació online més efectiva.

La raó és important: Els usuaris prefereixen comprar en empreses que són sinceres, clares i obertes en l’ús de les dades personals que recopilen i el motiu pel qual les recol·lecten.

Quan utilitzem el màrqueting digital de forma adequada, podem ser respectuosos amb les decisions que prenen els usuaris i, a la vegada, oferir valor a les marques i als clients.

El Serraller

Presentem un dels nostres projectes fets en l'àmbit de la creació i disseny digital, el portal web per...

read more

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.