Actualitat

YouTube contraataca per competir amb TikTok

18 / 02 / 2021 | Marco+Ibor

Les xarxes socials continuen diversificant els seus productes per competir amb TikTok, una de les aplicacions de vídeo preferides pels usuaris i la xarxa social que més ha crescut l’any 2020.

Val més tard que mai?

Davant aquest fenomen i per intentar competir-li de tu a tu, Youtube ha anunciat que durant l’any 2021 llançarà YouTube Shorts, la seva pròpia versió de TikTok integrada al seu paquet d’utilitats.

Però la companyia d’Alphabet arriba tard a la carrera pel vídeo curt. Durant l’any 2020 altres ja han llançat la seva pròpia versió, com el Reels d‘Instagram o el Spotlight de Snapchat.

És millor copiar que innovar!

Shorts permet als usuaris pujar vídeos curts en format vertical amb la possibilitat d’afegir-hi música i editar la seva velocitat.

Els creadors de contingut podran enllaçar diversos clips de vídeo de 15 segons fins a un límit de 60 segons.

L’eina també incorpora un temporitzador que defineix el compte enrere per gravar amb mans lliures i el punt d’aturada per aturar la gravació automàticament.

A més de veure’ls al teu canal, els espectadors poden trobar els teus vídeos de format curt al prestatge Shorts de la pàgina d’inici.

De moment Shorts no mostrarà anuncis i cap usuari podrà tenir ingressos per la difusió dels seus vídeos curts.

Extra! Extra!

Comencem?

No perdis més el temps. Has trobat l'agència de confiança. Som experts en donar la visibilitat online que necessita la teva marca.

A Marco+Ibor no tenim por dels reptes, treballem per clients de segments molt diferents.

Comencem? Posa't en contacte amb el nostre equip, et volem conèixer!