Actualitat

Sharenting: Un error innocent?

16 / 02 / 2021 | Marco+Ibor

L’obsessió per a la imatge i la reputació digital és un maldecap al qual s’enfrontaràn les societats modernes.

Quan algú busca a Google el nostre nom pot ser que trobi fotos de fa deu anys que ja no ens representin i que preferiries que ningú pogués veure.

Una empremta digital construïda sense permís

Compartir fotos, vídeos i altres tipus d’informació sobre els nostres fills a les xarxes socials és una pràctica habitual, fins i tot abans de néixer.

Des de les primeres ecografies fins als seus primers passos o festes d’aniversari, qualsevol esdeveniment o data important de la vida d’un infant és susceptible a ser compartit.

Publiquem imatges dels nens sense consultar-los, quedant accessibles a persones que ni ells coneixen i, per tant, posem en perill la privacitat del menor.

No som conscients que, un cop pujades a les xarxes socials, estem cedint els drets sobre aquestes fotografies.

Violació del dret a la intimitat

Aquesta sobreexposició pot comportar situacions de ciberassetjament, grooming, suplantació d’identitat, robatori de dades i altres delictes relacionats amb internet.

És recomanable revisar les condicions de privacitat dels nostres comptes a les xarxes socials per evitar i assegurar-nos que persones que no coneguem tinguin accés a les fotos.

Convé pensar bé si serà o no beneficiós per als nostres fills o familiars menors d’edat que certes imatges seves romanguin al núvol per sempre.

Extra! Extra!

Comencem?

No perdis més el temps. Has trobat l'agència de confiança. Som experts en donar la visibilitat online que necessita la teva marca.

A Marco+Ibor no tenim por dels reptes, treballem per clients de segments molt diferents.

Comencem? Posa't en contacte amb el nostre equip, et volem conèixer!