Actualitat

Què és el SEM i per què és important?

21 / 07 / 2023 | Marco+Ibor

El Màrqueting en Motors de Cerca (SEM) és una estratègia de màrqueting en línia que té com a objectiu augmentar la visibilitat i el trànsit dun lloc web a través de loptimització de motors de cerca i la publicitat pagada. A través de SEM, les empreses poden assolir la seva audiència objectiu just en el moment que estan buscant productes o serveis similars als que ofereixen.

La importància del SEM rau en la seva capacitat per generar resultats ràpids i mesurables. A diferència del SEO (Search Engine Optimization), que és una estratègia a llarg termini per millorar el posicionament orgànic, el SEM ofereix resultats immediats en aparèixer als resultats patrocinats dels motors de cerca.

Google Ads: L’eina clau a la teva estratègia SEM

Una de les plataformes més destacades i efectives per dur a terme campanyes de SEM és Google Ads, anteriorment conegut com a Google AdWords. Google Ads permet a les empreses crear anuncis rellevants que es mostraran a la part superior dels resultats de cerca quan algú cerca termes relacionats amb els seus productes o serveis.

A Marcoibor, som conscients de la importància d’una presència sòlida en línia i del potencial que tenen les campanyes de SEM i Google Ads per impulsar el creixement del teu negoci. El nostre equip d’experts està altament capacitat per desenvolupar estratègies efectives de SEM que s’adapten a les necessitats específiques de cada empresa.

El SEM i Google Ads són eines crucials per augmentar la visibilitat de la teva empresa en línia i atraure nous clients potencials. Si vols portar la teva presència digital al següent nivell, confia en Marcoibor, els teus experts en màrqueting digital i gestió de campanyes de Google Ads.

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per obtenir més informació sobre com et podem ajudar a assolir els teus objectius de màrqueting en línia.


Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.

Vols més informació?

Omple el formulari i el departament corresponent atendrà la teva consulta al més aviat possible.