Actualitat

Què és el SEM i per què és important?

21 / 07 / 2023 | Marco+Ibor

El Màrqueting en Motors de Cerca (SEM) és una estratègia de màrqueting en línia que té com a objectiu augmentar la visibilitat i el trànsit dun lloc web a través de loptimització de motors de cerca i la publicitat pagada. A través de SEM, les empreses poden assolir la seva audiència objectiu just en el moment que estan buscant productes o serveis similars als que ofereixen.

La importància del SEM rau en la seva capacitat per generar resultats ràpids i mesurables. A diferència del SEO (Search Engine Optimization), que és una estratègia a llarg termini per millorar el posicionament orgànic, el SEM ofereix resultats immediats en aparèixer als resultats patrocinats dels motors de cerca.

Google Ads: L’eina clau a la teva estratègia SEM

Una de les plataformes més destacades i efectives per dur a terme campanyes de SEM és Google Ads, anteriorment conegut com a Google AdWords. Google Ads permet a les empreses crear anuncis rellevants que es mostraran a la part superior dels resultats de cerca quan algú cerca termes relacionats amb els seus productes o serveis.

A Marcoibor, som conscients de la importància d’una presència sòlida en línia i del potencial que tenen les campanyes de SEM i Google Ads per impulsar el creixement del teu negoci. El nostre equip d’experts està altament capacitat per desenvolupar estratègies efectives de SEM que s’adapten a les necessitats específiques de cada empresa.

El SEM i Google Ads són eines crucials per augmentar la visibilitat de la teva empresa en línia i atraure nous clients potencials. Si vols portar la teva presència digital al següent nivell, confia en Marcoibor, els teus experts en màrqueting digital i gestió de campanyes de Google Ads.

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per obtenir més informació sobre com et podem ajudar a assolir els teus objectius de màrqueting en línia.


Extra! Extra!

Comencem?

No perdis més el temps. Has trobat l'agència de confiança. Som experts en donar la visibilitat online que necessita la teva marca.

A Marco+Ibor no tenim por dels reptes, treballem per clients de segments molt diferents.

Comencem? Posa't en contacte amb el nostre equip, et volem conèixer!