Actualitat

L’atac dels clons

18 / 03 / 2021 | Marco+Ibor

Les plataformes digitals segueixen copiant funcionalitats i cada vegada són més semblants entre elles.

Totes les funcions que les diferenciaven ja no són exclusives i la majoria són un híbrid que comparteixen elements amb l’objectiu d’arribar a tots els públics.

Estem vivint un bombardeig continuat en què cap companyia té intenció de parar. Per exemple, Instagram va copiar TikTok amb els seus Reels i ja prepara un feed de Stories vertical. O el cas de Clubhouse, la sensació de la temporada ja té un altre imitador: Twitter i la seva funció Spaces.

Les fronteres de la propietat intel·lectual són difuminades en una roda en la qual han entrat totes les companyies, que s’inspiren unes en les altres per guanyar posicions en una batalla constant.

Per ser original has de copiar?

Netflix posa en marxa Fast Laughs, una funció que consisteix en un scroll vertical de vídeos curts. Et sona oi?

El format és idèntic a TikTok: vídeos curts amb scroll en vertical i automàtic. Per què ignorar un model que ha atrapat més de 800 milions d’usuaris actius cada mes?

Netflix vol mantenir l’usuari a la seva app perquè consumeixi i visualitzi més catàleg. Els petits vídeos són l’esquer per captar l’atenció i a la vegada és un call to action perquè l’usuari guardi el títol de la sèrie.

Extra! Extra!

Comencem?

No perdis més el temps. Has trobat l'agència de confiança. Som experts en donar la visibilitat online que necessita la teva marca.

A Marco+Ibor no tenim por dels reptes, treballem per clients de segments molt diferents.

Comencem? Posa't en contacte amb el nostre equip, et volem conèixer!